top of page

Hvem er vi?

Noravind Bygg er en engasjert, dedikert, rimelig og kvalitetsdrevet tømrerbedrift. Gjennomgående for Noravind er fokus på yrkesstolthet og fornøyde kunder i alt vi gjør. Vi legger vekt på opplæring og utvikling av våre ansatte, i søken på å stadig utvikle våre ferdigheter.

Vi arbeider i rehabiliteringsmarkedet, tilbygg og påbygg, samt nybygg. Vi holder til i Øygarden kommune, men arbeider også i Bergen og omeng.  Noravind er en sentralgodkjent mesterbedrift, og er også opplæringsgodkjent.

Øygarden. Ferdigstilt av Noravind Bygg i 2022.

Bergen. Byggmester og grunnlegger Andreas Lerum i full  sving.

Visjon

Vi er en lærlingbedrift, som legger vekt på opplæring, kvalitet og yrkesstolthet. Visjonen er at Noravind bygg skal kunne lære opp selvstendige og kvalifiserte tømrere som kan brukes til å gi kundene trygghet om at deres eiendom er i gode hender.

 

Vi er lidenskapelig opptatt av yrket vårt, og stoltheten det bærer med seg. Noravind ønsker å være en støttespiller i lokalmiljøet, og det ved å vektlegge et tillitsbyggende tilbud med kvalitet, oppfølging og kommunikasjon.

Våre verdier

Yrkesstolthet

Vi har en dyp respekt og lidenskap for tømrerfaget og for arbeidet vi driver med. Dette gjenspeiles i alle områder av Noravind. Vi legger virkelig sjelen i alt vi gjør, og stopper ikke halvveis før jobben er fullført og du er fornøyd. Du kan dermed være trygg på at med Noravind Bygg får du en tømrer som tar stolthet i sitt arbeid.

Kvalitet

Kvalitet i arbeidet vårt er noe vi setter veldig høyt. Vår lidenskap for yrket ville gjort det utenkelig å levere mindre enn til en utmerket standard. Dessverre ser vi en del tømrere som setter lønnsomhet og kjappe løsninger over et sluttprodukt av høy kaliber. Noravind Bygg derimot kan vise til utelukkende fornøyde og begeistrede kunder.

Kommunikasjon

Det er ikke alltid at lav kvalitet er årsaken til misfornøyde kunder. Misforståelser og dårlig kommunikasjon er dessverre noe vi ofte ser i industrien. Noravind Bygg jobber hardt for å være proaktive, lyttende, og tilgjengelige for våre kunder. Dersom du har en mening eller et ønske blir du hørt av oss.

Folk

Vi er veldig opptatt av våre kunders behov, deres meninger og perspektiver. Det er en svært personlig ting når en tømrer jobber på eller i ditt hjem. Derfor er dine synspunkter ikke bare noe vi lytter til, men noe vi ønsker svært velkommen. Etter en opplevelse med Noravind Bygg ønsker vi at du skal føle deg respektert og hørt.

Interessert i våre tjenester?
Ta kontakt for en uforpliktende samtale.
bottom of page